Kik vagyunk és miért mi?


Cégünk egyik fő profilja az üvegkorlátok és üveg előtetők szerkezetének megtervezése és kivitelezése. Főként a lakossági igényeknek teszünk eleget, de nagyobb építkezésekben is részt vállalunk alvállalkozóként szükség esetén.

A lakossági ügyfelek körében a legfontosabb szempont az ár és a minőség, ezért a rozsdamentes tartószerkezetekre 30 év garanciát vállalunk.

Cégünk ezen kívül még acélszerkezetek gyártásával és kivitelezésével is foglalkozik. Profilunk közé tartozik kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas kerítések, kovácsoltvas korlátok, vas rácsok, lépcsők, feljárok, előtetők, portálok és egyedi fémszerkezetek készítése. Idom anyagokból és rozsdamentes acélokból egyaránt tervezünk és kivitelezünk.

Miért minket válasszon? Legalább 5 oka van rá:

1. Mert munkatársaink tapasztalt Magyar szakemberek.

2. Mert tisztán és rendezetten dolgozunk, ügyelve a környezetünkre.

3. Mert kimagaslóan magas garanciát vállalunk az elvégzett munkára és nálunk a garancia nem csak a munka kifizetéséig szól.

4. Mert betartjuk a vállalt határidőket, és nem csúszunk a munkákkal.

5. Mert ez idáig minden ügyfelünk elégedett volt munkánkkal és hozzáállásunkkal és úgy gondolom, ez nem a szerencsének köszönhető.

Üzletpolitikánk

Igyekszünk a lehető legkedvezőbb ajánlatot adni Önnek a jó minőséget szem előtt tartva. Megpróbálunk a beérkező hívásaira és leveleire a lehető leggyorsabban reagálni, valamint minőségi tájékoztatást adni a felmerülő kérdéseire. Célkitűzésünk olyan cég-ügyfél kapcsolatot kialakítani, ami egyedülálló a piacon.

Mit teszünk azért, hogy elnyerjük elismerését?

 • Megfelelő műszaki szintvonalat tartjuk, ezzel garantálva a minőségi munkát
  • modern berendezéseket szerzünk be
  • az elhasználódó szerszámokat folyamatosan pótoljuk
  • munkatársakat képezzük
 • Segítőkész ügyfélszolgálatunk van
  • telefonon segítséget nyújtunk 8-17 óráig hétköznap, minden ellenszolgáltatás nélkül. Ha kérése van már hívhat is azonnal.
  • e-mail kapcsoaltban leszünk Önnel a megrendeléstől az átadásig és még azután is

Áraink

Szolgáltatási színvonalunk adott költségekkel jár ezen nem tudunk változtatni és ezért ezen nem is spórolunk. Minden alkalmazottunk be van jelentve és nem segédmunkás bérért dolgozik. Annak érdekében, hogy szolgáltatásunk ára versenyképes legyen, partneri kapcsolatokat építettünk ki az ország minden pontján. A partnerkapcsolatoknak köszönhetően nagy tételben és kedvező áron tudunk vásárolni, így ügyfeleink is kedvezőbb áron jutnak hozzá termékeinkhez.

Köszönöm, hogy meghallgatott!

Üdvözlettel:
Turóczi Ákos Ferenc
ügyvezető
06 (20) 256 3322
info@femdekor.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Kedves Turóczi Ákos Ferenc! Nagyon köszönjük a gyors és szép munkát, amit végeztek! Nagyon meg vagyunk vele elégedve! A szerelők megoldottak minden kis közbejövő apróságot profi módon (fúrásnál leesett a fal, visszaglettelték és festették rögtön), és rendet/tisztaságot hagytak maguk után. Egyszóval nagyon örülünk, hogy Önöket választottuk!

Üdvözlettel: Horányi Patricia

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Ritka korrekt hozzáállást tanúsítottak, és szép munkát végeztek. A tapasztaltak után csak Önöket fogom keresni. Köszönöm munkájukat!

Kis Zoltán
vállalkozó

Üvegkorlát - FémDekor Kft. | ©2010 Minden jog fenntartva