Tejüveg korlát. Savmart hatású korlát

Tejüveg korlát

"Tejüveg" matt fóliás üveg korlát előnye, hogy korlátozza az átlátást és jobban kiemeli a korlátrendszert. Azoknak ajánlom ezt a megoldást, akik korlátozni akarják a belátást (hálószoba előtti üvegkorlát), vagy nem törekednek a légies megoldásokra, inkább a látványt részesítik előnyben.

Hogyan készül a tejüveg?

A technológia rém egyszerű. Mivel a korlátüvegek kétrétegű biztonsági üvegek, tehát két üveglap között egy biztonsági fólia helyezkedik el, ami hagyományos esetben átlátszó, a tejüveg esetében homályos.

Takaríthatóság?

A tejüveg takarítását épen úgy kell megoldani, mint egy hagyományos ablaküvegét. Ugyan azzal a módszerrel és tisztítóanyaggal. Az üveg mindkét oldala teljesen sima, ezért a takarítása egyszerű.

Üveg teherbírása hétköznapi nyelven

Oszlopos korlátrendszereinkhez 4+4mm-es ragasztott biztonsági üveget használunk, ami megfelel a szabványnak minden szempontból. Egy ilyen üveg teherbírását úgy kell elképzelni, hogy 1x1m-es üvegtáblát a két oldalán feltámasztunk, akkor 4 megtermett ember súlyát elbírja, még akkor is ha a közepére állnak. A 4+4mm-es biztonsági üveg 1m2-en több mint 320kg súlyterhelést elvisel, ilyen erőt rendeltetés szerű használat közben lehetetlen kifejteni az üveglapra, tehát nem kell arról tartani, hogy esetleg a gyermek nekiszalad vagy nekizuhan, akkor azt el tudja törni.

Átzuhanhat a gyermekem az üveglapon, ha mégis eltörik?

A 4+4mm-es biztonsági üveglap úgy készül, hogy két 4mm-es üveglap közé egy biztonsági fóliát helyeznek el, ami sokkal ellenállóbbá teszi az üveget a külső behatásoknak, illetve az üveg esetleges törése esetén meggátolja az üvegszilánkok kizuhanását az üvegtáblából. Nem kell attól tartani, hogy ha az üveg esetleg eltörik, akkor átzuhanhat rajta bárki is, mivel az üvegtábla a helyén marad. Törés esetén az üveg szerkezete hasonló lesz mint a gépkocsi első szélvédőjének üvege. Biztos emlékszik olyan filmre, mikor a kétségbeesett, sikoltozó, törékeny nőt egy ádáz gyilkos próbálja a szélvédőn keresztül egy baseball ütővel "kiszabadítani"... nem olyan egyszerű feladat, az üveg pókhálósra törik, de nem szakad ki, mivel az üveglap közti fólia nem engedi. Nem okozhat sérülést az üveg, még annak törése esetén sem.

Mattfóliás üveg korlát

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Kedves Turóczi Ákos Ferenc! Nagyon köszönjük a gyors és szép munkát, amit végeztek! Nagyon meg vagyunk vele elégedve! A szerelők megoldottak minden kis közbejövő apróságot profi módon (fúrásnál leesett a fal, visszaglettelték és festették rögtön), és rendet/tisztaságot hagytak maguk után. Egyszóval nagyon örülünk, hogy Önöket választottuk!

Üdvözlettel: Horányi Patricia

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Ritka korrekt hozzáállást tanúsítottak, és szép munkát végeztek. A tapasztaltak után csak Önöket fogom keresni. Köszönöm munkájukat!

Kis Zoltán
vállalkozó

Üvegkorlát - FémDekor Kft. | ©2010 Minden jog fenntartva